dimarts, 23 d’abril del 2013

25A LA POLÍTICA DE LA POR

Ho estàvem esperant, varen fer el mateix el 28N: dies abans comencen a enviar circulars als directors i directores dels centres, posant traves a la celebració de les assemblees i intentant atemorir amb vagues amenaces i avisos de responsabilitat si passa "alguna cosa".
No sabem què es pensen que pot passar quan la Comunitat Educativa, que és qui més té s'estima el centre, es reuneix per discutir, debatre i opinar.

Ara ho han tornat a fer, amb una volta més al pern, aquesta vegada titllant la jornada d'ACTIVITAT NO EDUCATIVA, parlant de permisos administratius estranys, de responsabilitats compartides, de possibles intoxicacions alimentàries...

Tot plegat és un poc surrealista, però millor llegui voltros mateixos les instruccions de la Conselleria i la resposta de FAPA Mallorca.

Realment és difícil no veure-hi un objectiu "obscur" en aquest tipus de circulars, però si el que pretenien és governar-nos amb la por no ho han aconseguit. La direcció del nostre centre no hi veu cap problema a la celebració de l'Assemblea i avui mateix s'han adherit una vintena més de centres a les tancades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada