dimecres, 13 de juny del 2012

Assemblea 13 de juny


Més de 200 persones entre pares, alumnes i professors constituïren dia 13 de juny l'Assemblea de la Comunitat Educativa de l'IES Josep Sureda i Blanes.

L'Assemblea va comptar amb la participació del professorat del centre, que explicà les conseqüències que les mesures que implementarà la Conselleria d'Educació tindran directament sobre els alumnes i de manera genèrica sobre la qualitat de l'ensenyament.

partir d'aquesta introducció, hi hagué la participació dels pares i mares, que expressaren la necessitat de “fer-nos sentir” davant la manca de diàleg del Govern, així com d'anar tots en la mateixa direcció amb propostes imaginatives que cerquin la sensibilització de la resta de la Comunitat Educativa i de la societat. 

L'Assemblea comptà amb la participació de l'alumnat que expressà la seva preocupació i el malestar envers les polítiques restrictives els hi genera. Demanaren a pares i mestres que col·laboressin i que no baixessin la guàrdia en les accions contra les mesures que vol implementar la Conselleria, ja que s'hi juguen el seu futur, cosa que fou contestat amb un sonor aplaudiment.


L'Assemblea de la Comunitat Educativa de l'IES Josep Sureda i Blanes acordà per unanimitat realitzar una tancada en el centre contra les retallades previstes per la Conselleria d'Educació. La tancada es realitzarà el proper 22 de juny i es farà extensiva a altres centres amb la voluntat que s'animin a fer-ne també.


L'acte conclogué, passades les nou del vespre, amb el compromís dels assistents de continuar trobant punts de confluència i preparar un calendari d'accions per al mes de setembre. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada